Hoe werkt het

In onze verhuurwinkel kunt u eenvoudig en op uw eigen tempo materialen vergelijken, kiezen en huren voor uw evenement.

Onze verhuurwinkel werkt net als elke andere webshop: u kiest ten eerste uw materialen. Hierbij hoeft u geen bekabeling apart te bestellen, de benodigde bekabeling krijgt u altijd van ons meegeleverd (met uitzondering van rigging). Wanneer u extra bekabeling nodig heeft,  bijvoorbeeld om grote afstanden te overbruggen of stroominfra voor uw bar te leggen, kunt u hiervoor een extra kabelset bestellen. Gaat het om zeer kleine aantallen, vermeld uw wensen dan in het opmerkingenveld.

Wanneer u alle gewenste materialen in uw winkelmandje verzameld heeft, doorloopt u de rest van het bestelproces.
Geef ten eerste de gewenste datum en locatie aan. Vul bij de datum uitsluitende de gebruiksdagen! Wanneer u dus de materialen één dag gebruikt, vul dan alleen de datum van die dag in.
In het opmerkingenveld kunt u eventuele extra wensen of opmerkingen invoeren.
Vervolgens voert u veilig via iDeal de betaling uit. Uw bestelling is dan ook direct bevestigd.

BASS Licht & Geluid ontvangt uw order en zal deze controleren op compleetheid. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd alle benodigde materialen heeft en niet per ongeluk iets over het hoofd heeft gezien. Wanneer uw order compleet is, zullen wij dat bevestigen. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan nemen wij even per mail of telefonisch contact met u op.


Levering en ophalen

Ruim vooraf levert BASS Licht & Geluid de gehuurde materialen bij u af, zodat u altijd tijd heeft voor opbouw. Desgewenst zorgen wij ook voor de opbouw, zo weten u en wij zeker dat alles werkt zoals het moet en hoeft u zich niet druk te maken om technische details, verschillende soorten kabels of de afstelling van licht en geluid.

Tijdens uw evenement heeft u de keuze om zelf voor bediening te zorgen of dit door BASS Licht & Geluid te laten doen, wanneer dat nodig is uiteraard. Wij adviseren u hier graag in.

Na afloop van uw evenement haalt BASS Licht & Geluid de materialen weer op locatie op. Desgewenst verzorgen wij ook de afbouw van onze materialen.


Afhalen

BASS Licht & Geluid biedt een optie tot afhalen van gehuurde materialen, maar uitsluitend op afspraak. U kunt de gewenste tijd aangeven bij uw bestelling, maar door onze volle agenda kan het zijn dat die tijd niet haalbaar is. Wij nemen contact op om de gewenste afhaaltijd te bevestigen of in overleg te wijzigen.